
 
God
fast food, som du kan lave i en håndevending. Har du lidt friske krydderurter i
vindueskarmen, så giv retten et smagfuldt drys før servering. 
Arbejdstid:
15 min. Stege/kogetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen. 
#
Ingredienser til Kyllingepande med champignon:
1
pakke champignon i skiver (200 g) 
1 spsk
olie 
1
pakke kyllingeinderfilet 
1
dl bouillon 
1
dl fløde 9% 
1 tsk
majsstivelse 
200
g friske eller frosne sukkerærter 
2-3
forårsløg 
salt
og peber 
 
Tilbehør:
kartofler, ris, pasta, nudler eller brød 
*
 
Sådan
laver du Kyllingepande med champignon:
Brun
de skivede champignoner på en pande med olie og tilsæt kyllingestykkerne. 
Steg
under omrøring 3-4 min og tilsæt bouillon. 
Lad
retten simre 5 min. og jævn med fløde rørt sammen med majsstivelse. 
 
Rens
sukkerærter og forårsløg og snit dem fint. 
Vend
dem i retten og kog det igennem et par min. 
Smag
til med salt og peber og server med det valgte tilbehør.
 

 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD