 
 
Gulerodsgryden er
velsmagende - alene eller som tilbehør til en kødret. God gryde til hele året.
Prøv den; måske bliver det familiens yndlingsret. 
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ½ time. Ikke særlig fryseegnet 
 
# Ingredienser
150 g bacon 
2 løg 
8 gulerødder 
3.dl bouillon (af terning)
250 g champignon 
1 citron 
salt og peber 
½ bdt persille 
 
* Fremgangsmåde:
1. Skær bacon i
tynde strimler, der steges sprøde i en gryde. 
Tag dem op med en
hulske. 
 
2. Rens grønsagerne
og skær gulerødderne i tynde skiver. 
Hak løgene fint.
Skær champignon i kvarte. 
Svits det hele i baconfedtet i 5 min. 
Hæld bouillon ved og bring det i kog i andre 5 min. 
 
3. Smag retten til
med citronsaft, salt og peber. 
Drys med persille. 
 
 
Et lille stykke røget bacon kan gøre underværker for smagen.