 
 
   
Tilberedt i ovnen
ser fisken sprød og stegt ud. Den smager også sådan, selvom den ligger i en
sauce. Saucen er en frisk blanding af tomat, squash, hvidløg og oliven. 
Tid: 30 min, heraf 20
min. i ovnen. Retten er fryseegnet. Holdbarhed ca 2 mdr. 4 pers. 
 
# Ingredienser
600 g torskefilet. frisk
eller frossen 
saft af ½ citron 
½ tsk salt 
1 ds. flåede
tomater, hakkede
2 squash 
1 løg 
1-2 fed hvidløg 
1 tsk salt og ¼ tsk
sort peber 
1 spsk olie
15 sorte oliven
 
* Fremgangsmåde
1. Skær fisken i
cm-tykke skiver. 
Hæld citronsaft over
og drys med salt. 
Lad fisken marinere ca
30 min i stuetemperatur.
 
2. Hæld de knuste
tomater i et letsmurt ovnfast fad. 
 
3. Skær squashen i
strimler. 
Pil løg og hvidløg,
hak det hele fint. 
Rør squash, løg og hvidløg i fadet med de knuste tomater. 
Drys med salt og
sort peber, rør olien i. 
 
4. Kog grønsagsblandingen
i en 225 °C varm ovn ca 10 min. 
 
5. Tag fadet ud af
ovnen og læg torskestykkerne på. 
Sæt fadet tilbage i
ovnen og kog yderligere ca 10 min.
 
6. Drys oliven over.
Server retten med løse ris og godt Brød. 
 
Tips: Hvis du bruger frisk torskefilet til denne
ret, skal den ikke skæres ud først.
 
Se alle de bedste opskrifter med Fisk
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
-----------
ooo OÔO ooo -----------