 
 
   
Konfekt. Arbejdstid: 20 min. Afkøles: mindst 2 timer. Middelsvær at lave. Høj pris. Kan tilberedes i mikroovn. Mængde: 20-24 stk. z
 
# Ingredienser
til Trøffelchokolade-kugler
125 g ren bitter chokolade 
125 g usaltet smør 
3 æggeblommer 
50 g flormelis (1 dl) 
1 spsk cognac 
3 spsk kakaopulver 
*
Sådan laves Trøffelchokolade-kugler
1. Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i en
tykbundet gryde. 
Tilsæt 2 spsk vand og smelt chokoladen ved svag varme. 
 
2. Tag chokoladen fra varmen og rør den igennem. 
Skær smørret i tern og rør dem i den varme chokolade. 
 
3. Rør æggeblommer, flormelis og cognac i chokoladen. 
 
4. Stil trøffelmassen i køleskabet ca 1 time, til den er så
fast, at den kan formes. 
 
5. Tril trøffelmassen i kugler på størrelse med en lille
valnød. 
 
6. Tril kuglerne i kakaopulver og læg dem i køleskab mindst
1 time, så de er gennemkolde og bevarer faconen. 
 
Tips: Trøffelkuglerne bør opbevares i køleskab. 
De kan holde sig ca 1 uge. 
Trøffelkuglerne kan trilles i chokolade-krymmel i stedet for
i kakaopulver. 
Rom kan erstatte cognacen.
 
Se alle de bedste opskrifter med Chokoladetrøffel
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------