Logo

Æg i skaldyrssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æg i skaldyrssauce 

 

Ved hjælp af æg og få andre råvarer, er det hurtigt at fremtrylle gode retter til frokost-eller middagsbordet. Det er æg i en fart

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 20 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser:
8 hårdkogte æg
1 dåse muslinger (250 g)
100 g rejer
2 skalotteløg
50 g smør el. margarine
2 spsk hvedemel
1 dl fløde
1 dl hvidvin
lidt muslingelage
salt
cayennepeber
3-4 spsk hakket persille

 
* Tilberedning:
1. Pil løgene og hak dem.
Lad dem snurre i fedtstoffet.
Rør melet i og spæd med fløde, hvidvin og muslingelage.
Krydr med salt og cayennepeber.
Varm muslinger og rejer i saucen og bland persille i.


2. Læg de nykogte, pillede æg i en skål og hæld saucen over.
Giv løse ris eller flûte til.

 

Se alle de bedste opskrifter med Æg 

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.075 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her