Logo

Portugisisk klipfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Portugisisk klipfisk

 
Bacalhau à Brás betyder klipfisk med kartofler og persille. Det er noget man spiser overalt i Portugal, Bacalhau betragtes af mange som Portugals nationalret
Til 4 personer. Udvandingstid: 1 døgn. Tilberedning: 20-25 min. Kogetid: ca 1 time. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
750 g klipfisk
3 spsk hvedemel
½ dl olie

3 løg
2-3 fed hvidløg
2-3 persillekviste
¾-1 kg kartofler
2 dl hvidvin

2 dl fiskesuppe (evt. af terning)

 
* Tilberedning
1. Udvand fisken i koldt vand 1 døgn.
Fjern derefter skind og ben og skær fisken i portionsstykker.


2. Tør fiskestykkerne og vend dem i mel.
Brun dem på begge sider i olien.
Brun derefter løgskiverne.

 
3. Læg fiskestykker, løgskiver, knuste hvidløgsfed, persillekviste og rå kartoffelskiver i en gryde.
Hæld væden ved og kog under låg i 1 time.

Serveres direkte fra gryden.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Drikke
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her