
 
Fede fisk som laks,
makrel, sild, ørred og forel er bedst egnet til grillstegning. Magre fisk kan
også grillsteges, men de bør altid pakkes i folie med et par smørklatter og evt.
krydderurter. 
Tænd grillen i god
tid og begynd ikke at grillstege før der er dannet et fint glødelag, det tager
ca 20 min. Små fisk steges i nærheden af glødelaget mens større fisk steges
15-20 cm fra glødelaget. 
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca 15 min. Grilltid: 12-15 min. Ikke fryseegnet. 
 
# Ingredienser
4 små
portionsmakreller 
1-2 citroner 
1 bdt dild 
salt 
olie til pensling 
 
* Tilberedning
1. Rens og skyl
makrellerne. 
Fyld fisken med
tynde citronskiver samt dildkviste. 
Luk sammen med
kødnåle. 
 
2. Grill ca 10 cm
fra glødelag og pensl med olie. 
Grillsteg 12-15 min. Drys med salt. 
Serveres med
citronbåde, brød eller kartoffelsalat med agurk og tomat.