 
 
   
En sjov måde at
anvende et franskbrød på! Du graver brødet ud og laver et sprødt hvidløgsbrød
af "indmaden", rister "skallen" og fylder den med en cremet
rejeblanding. 
Tid: 35-40 min,
heraf 20 min. i ovnen. 6-8 pers. 
 
# Ingredienser
1 franskbrød 
1 spsk olie 
25 g smør eller
margarine 
1-2 fed hvidløg 
2 spsk hakket
persille 
500 g rejer med skal 
2 stilke bladselleri 
2 dl cremefraiche 
½ dl chilisauce 
1-2 tsk karry 
½ icebergsalat 
 
* Fremgangsmåde
1. Skær brødet ud,
så der dannes en form og et helt brød kan tages ud. 
Pensl brødformen indvendigt
med olie. 
Rist brødet i ovnen
ved 225 °C ca 10 min.
 
2. Bland fedtstoffet
med presset hvidløg og hakket persille. 
Skær det udgravede
brød i skiver, men ikke helt igennem. 
Fordel
hvidløg/persillesmørret mellem skiverne og lad brødet ligge koldt. 
 
3. Pil rejerne. Skær
bladsellerien i strimler. 
Bland cremefraichen
med chilisauce og karry. 
Rør rejer og selleri
i blandingen. 
 
4. Varm
hvidløgsbrødet ved 225 °C ca 10 min pakket ind i alufolie. 
 
5. Snit salaten og
kom den i den ristede brødform. 
Fordel rejesalaten
ovenpå. 
 
6. Skær formbrødet
ud ved                bordet og lad hver
især bryde sig et stykke af hvidløgsbrødet.
 
Tips: I stedet for rejer kan du bruge muslinger. 
Eller hvorfor ikke
både rejer og muslinger i salaten? Rigtig lækkert! 
 
Se alle de bedste opskrifter med Pie  eller med Brød
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------