
 
Desserten er nem: Køb en god is, og server med frisk frugt:
4 personer. Arbejdstid: 20 min. 
 
# Ingredienser til isdessert med frisk frugt:
200 g blå og grønne vindruer 
2 modne pærer 
1 appelsin 
1 liter is (evt. flere slags, prøv fx havtorn og pistacie) 
3-4 spsk pistacienøddekerner 
2 spsk chokoladespåner eller hakket mørk chokolade 
*
 
Sådan laver du isdessert med frisk frugt:
Skyl pære og druer. 
Skær pæren i små stykker uden kernehus, og udsten evt.
druerne. 
Bland frugten med frisk appelsinsaft, og fordel den i 4
portionsskåle. 
Læg kugler af is i skålene, og drys med hakkede
pistacienødder og chokolade. 
 
Se
flere dejlige desserter her
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD