 
 
   
Her får du perlehøne i 5 spændende udgaver. Med champignon,
med kantareller, med linser, med rosenkål og selvfølgelig fasan med champignon.
Forberedelse: 20
min. Tilberedning: 50 min. 4 personer.
 
# Ingredienser
et par stilke timian
et par stilke kørvel
2 spsk olie 
1 perlehøne, ca. 1½
kg
2 dl hvidvin
3 spsk stærk
kyllingefond 
3 spsk tomatpasta
400 g hele
markchampignon
salt og peber 
 
* Tilberedning
Skyl og tør timian
og kørvel. 
Træk bladene af
timianen, og klip kørvelbladene. 
 
Opvarm olien i en
tykbundet gryde. 
Brun perlehønen godt
på alle sider, og drys med timian. 
Tilsæt hvidvin,
kyllingefond og tomatpasta. Krydr med salt og peber. 
Lad det simre under
låg for lav varme i 40 min. 
 
Rens champignon, og
kom dem i gryden. Giv det hele 10 min. mere. 
Drys med kørvel lige
før servering. Serveres meget varm. 
 
Fasan med
champignon
Udskift perlehønen
med 2 fasaner.
Fuglenes smag er tæt
på hinanden.
 
Perlehøne med
kantareller
Udskift champignon
med 1 kg kantareller, ristede på panden.
Udskift timian og
kørvel med 2 spsk klippet persille.
 
Perlehøne med linser
Kog 250 g linser i
vand med 1 løg (stik 1 tørret nellike i løget),
1 halveret gulerod
og bouquet garni, 50 min. Krydr undervejs.
Kom linserne i
gryden i stedet for champignon.
 
Perlehøne med rosenkål
Blanchér 1 kg rosenkål
15 min.
Kom dem i gryden i
stedet for champignon.
 
Se alle de bedste
opskrifter med  Perlehøne  Fasan  Kylling  Tilbehør  Brød  Favoritter
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------