
 
Desserten er er
syrlig/ sød mousse med grapefrugt. Udsøgt smag - en unik blandet twist. Smagen er let og frisk.
Hver eneste øre værd.
Arbejdstid: 30 min.
Køletid: ca. 2 timer. 4-5 personer 
 
# Ingredienser til Grapefrugtmousse:
2-3 grapefrugter
eller 1 pomelo (ca. 350 g frugtkød uden hinder) 
4 æggeblommer 
3 spsk honning 
3 blade husblas 
200 g cremefraiche
38% 
Drys: 30 g hakkede
mandler 
*
 
Sådan laver du Grapefrugtmousse:
Pisk æggeblommerne
med honning i en skål over vandbad, til det er en tyk og luftig creme. 
Tag det af varmen. 
 
Udblød husblas i
koldt vand. 
Knug vandet ud og
smelt det i den lune æggecreme. 
 
Skær skrællen af
grapefrugter eller pomelo og skær frugtkødet i mindre stykker. 
Vend dem forsigtigt
i æggemassen. 
 
Pisk cremefraichen
luftig og vend den i moussen. 
Fordel desserten i
4-5 portionsglas og sæt dem i køleskab ca. 2 timer. 
 
Drys med hakkede
mandler lige før servering. 
Se
flere dejlige desserter HER 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD