Logo

Knapost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Knapost 

 
Knapost fremstilles som kvark, men tilsættes salt og kommen. Basen er sødmælk. I gamle dage fremstilledes den også af kærnemælk. Den forhandles i plastbæger og fedtindholdet er lavt, 5%. Opbevares svalt, men tåler ikke frysning.

Varm forsigtigt 2 liter kærnemælk til ca 60 °C eller til mælken skiller.
Hæld blandingen gennem en sigte, der er foret med et stykke gaze eller osteklæde.

Lad »osten« hænge til afdrypning nogle timer eller til næste dag.

Smag osten til med salt, peber og kommen.

Osten kan evt. tilsættes lidt fløde til at »runde« smagen. 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her