 
 
   
Denne dejlige kolde krydderurtesauce kan bruges til fisk, i
en kartoffelsalat, som kold dressing til varmrøget laks, til kylling eller frikadeller.
Kan nydes af 4 personer. 
 
# Ingredienser
30 g smør
2 spsk finthakket løg
1 bæger cremefraiche 38% (175 ml) 
1 bæger cremefraiche 18% (175 ml)
2 spsk friskklippet karse
2 spsk friskklippet purløg
2 spsk friskhakket persille
½ tsk groft salt 
friskkværnet peber. 
 
* Tilberedning
Smelt smørret i en tykbundet gryde. 
Vend løgene heri, til de er klare. 
Tilsæt cremefraiche. Varm saucen godt igennem. 
Tilsæt krydderurterne og smag saucen til med salt og peber. 
 
Tips: 
Saucen kan tilberedes af 38% cremefraiche alene. 
 
Se alle de bedste
opskrifter med Sauce
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person,
Børnekokke eller Mad på 30 min.