Logo

Nem is - parfait-type

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Nem is - parfait-type

 
Yndlingsdesserten for både børn og voksne er sandsynligvis is. Med is i fryseren, det være sig færdigkøbt eller hjemmelavet, kan man klare enhver dessert situation, lige fra kræmmerhuset til den elegante festanretning.
Til 4-6 personer. Tilberedningstid: 15 min. Frysetid: 3 timer.

 
# Ingredienser
4 æg
ca. 85 g (1 dl) melis
5 dl piskefløde
1 tsk vaniljeessens eller 1 tsk fintreven citronskal

 
* Fremgangsmåde
1. Skil æggene i blommer og hvider.
Pisk blommerne sammen i en skål.

 
2. Pisk hviderne stive og tilsæt sukkeret en teskefuld ad gangen.
Marengsmassen skal være tyk og blank.

 
3. Vend blommerne i, til der ikke længere er gule striber.

 
4. Pisk fløden tyk, men ikke helt stiv og fold den i æggemassen.

 
5. Tilsæt smagsingrediens (eller udelad den).

 
6. Hæld ægge-flødeblandingen i en frysefast form (fx en plastskål).
Dæk med alufolie og sæt den i fryseren mindst 3 timer.
Man behøver ikke at røre i denne is under frysningen.

 
7. Tag isen ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 15 min. før den skal spises.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.330 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her