Logo

Porresuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Porresuppe

 
Den nemme porresuppe bliver ophøjet til gæstemad, når den får fyld af små frikadeller. Klassisk og skøn suppe til de kolde efterårs- og vinteraftener. En af danskernes favoritter. Supen smager mildt og er dejlig sund.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min.

 
# Ingredienser
4 porrer
½ liter finstrimlet hvidkål eller julesalat
50 g smør

1 liter bouillon, evt. af terning
1 tsk hel kommen
salt, peber fra kværn
½ bdt persille

 
* Fremgangsmåde
1. Skyl porrerne meget grundigt og skær roden og det øverste grønne af.
Resten skæres i tynde skiver, der svitses i smør i en stor gryde sammen med den snittede hvidkål.
Det må ikke brune.

 
2. Tilsæt bouillon og kommen og bring suppen i kog.
Lad den koge i ca 10 min, til grønsagerne er møre.
Smag suppen til med salt og peber.

 
3. Ved serveringen drysses med hakket persille.

 

Porresuppe



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her