 
 
   
Den specielle smag
af fennikel er spændende og god til fisk, både i gryde og suppe. Her er
en virkelig lækker ret med fisk, der er god netop nu! Ret nemt og lækkert
Tid: 30 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed ca 4 mdr. 4 pers. 
 
# Ingredienser
4 tomater 
4-5 kartofler 
1 fiskebouillonterning 
3 dl vand 
1 spsk fennikel 
600 g filet af torsk
eller sandart 
¼ tsk peber 
1 tsk salt 
 
* Fremgangsmåde
1. Skyl tomaterne og
skær dem i store tern. 
Skræl kartoflerne og
skær også dem i tern. 
 
2. Bland tomat- og
kartoffeltern i en gryde. 
Smuldr
fiskebouillon-terningen over og hæld vandet på. 
Krydr blandingen med
fennikel. 
 
3.Lad det koge ca 8
min. 
 
4.Hvis du bruger
frossen fisk skal den tøes så meget, 
at den kan skæres i
store tern. 
Frisk fisk skæres i
tern. 
 
5. Læg fisken i
gryden. Drys med salt og peber. 
 
6. Lad det koge 5-6
min til fisken er hvid og ikke mere gennemsigtig. 
Server med brød. 
 
Tips: I stedet for torskefileter kan du bruge
rødspættefileter, 
som du ruller sammen
og lader koge i gryden 5-6 min. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Fisk eller med
Brød
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------