 
 
   
Tilbehør. Arbejdstid: 5 min. Afkøling: ca 1 time. Let at lave. Lav pris.  Fryse-egnet. 4 personer. 
 
 
# Ingredienser
til Dildsmør:
100 g smør 
1 tsk citronsaft 
3-4 spsk finthakket
dild 
evt. ½ fed hvidløg 
*
Sådan laves Dildsmør:
Rør smørret blødt. 
Tilsæt citronsaft,
finthakket dild samt eventuelt presset hvidløg. 
Stil dildsmørret
koldt, til det skal serveres. 
 
Tips: Dildsmør er især egnet til kogt, stegt eller
grillstegt fisk eller lyst kød eller fjerkræ. 
Det kan skæres i
skiver halvfrosset og anbringes på schnitzler eller på dampede grønsager eller
grønsagsomeletter eller -gratiner. 
Smørret kan
tilsættes lidt fransk sennep sammen med den hakkede dild. 
Kan fryses.
Holdbarhed: 2-3 måneder. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Dild
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO
ooo -----------