Logo

Vafler - bedst på Kogebog.dk 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vafler - bedst på Kogebog.dk 💘 

 
Hjemmelavede vafler laves i princippet af en let sødet pandekagedej. Vaflernes overflade bringer mindelser om bikubernes voksplader - og kan gemme på dejligt meget honning, smeltet smør eller flødeskum. Et vaffeljern er nødvendigt.
Forberedelsestid 5 min. Tilberedning 5 min. pr vaffel. Portionen giver 8-10 stk.

 
# Ingredienser
250 g hvedemel
1 spsk sukker
1½ tsk bagepulver
½ tsk salt
3¾ dl mælk eller kærnemælk
30 g smør, smeltet
2 æg

 
* Tilberedning
1. Sigt mel, sukker, bagepulver og salt i en stor skål.

 
2. Pisk mælk, smeltet smør og æg sammen i en anden skål.
Tilsæt mel ad et par gange og rør dejen sammen med en grydeske.

 
3. Varm vaffeljernet op efter anvisningerne i brugsanvisningen.
Når jernet er varmet op, pensles det med lidt smeltet smør.
Hæld en passende mængde dej på jernet, ca. 1 dl, og
bag vaflen gylden og sprød.
Lad dem køle af på en bagerist, inden de serveres, så bliver de ikke bløde.
Server dem med flødeskum og honning eller ahornsirup.

 
Se alle de bedste opskrifter med Morgenmad

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her