Logo

Det er vigtigt at brune

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det er vigtigt at brune 

 
Brun kødet hurtigt på alle sider ved høj varme. 
Formålet er at lukke saften inde og give kødet en pæn overflade, ikke at tilberede maden.

 
Når stykker af kød, fisk, kylling eller grønsager skal brunes, er olie som regel et bedre fedtstof end smør, fordi smør brænder på ved en forholdsvis lav temperatur. Til visse retter bruges der dog en blanding. Alle siderne skal brunes.


Det er vigtigt at brune 
Vend kyllingen ofte, når den brunes, så kødet ikke sætter sig fast.

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 709 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her