Logo

Brøndkarse og kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brøndkarse og kartoffelsalat

 

Tilbehør behøver aldrig at blive kedeligt, når de som her omfatter en bred vifte af ideer og råvarer fra hele verden.

Kuverter: 6

 
# Ingredienser
500 g nye kartofler
1 bundt brøndkarse
1,2 dl fransk dressing
2 tsk fransk sennep
salt og peber efter smag

 
* Tilberedning
1. Skær kartoflerne i halve.
Hæld dem i en gryde og dæk dem med vand.
Bring langsomt vandet i kog.
Skru ned for varmen og lad det småkage, indtil kartoflerne er møre.
Afdryp dem og afkøl dem i koldt vand.

 
2. Skyl brøndkarsen under koldt, rindende vand og læg den på et rent viskestykke og dup den tør.
Riv brøndkarsen i kviste og læg den i en stor skål.
Hæld de afkølede kartofler ved.

 
3. Hæld fransk dressing, fransk sennep, salt og peber i en lille skål.
Pisk det og hæld det over salaten lige inden servering.

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her