
 
       
   
  Tilbehør behøver aldrig at blive kedeligt, når de som her omfatter en bred vifte af ideer og råvarer fra hele verden. 
 
Kuverter: 6 
 
# Ingredienser
500 g nye kartofler
1 bundt brøndkarse
1,2 dl fransk dressing 
2 tsk fransk sennep
salt og peber efter smag 
 
* Tilberedning
1. Skær kartoflerne i halve. 
Hæld dem i en gryde og dæk dem med vand. 
Bring langsomt vandet i kog. 
Skru ned for varmen og lad det småkage, indtil kartoflerne
er møre. 
Afdryp dem og afkøl dem i koldt vand. 
 
2. Skyl brøndkarsen under koldt, rindende vand og læg den på
et rent viskestykke og dup den tør. 
Riv brøndkarsen i kviste og læg den i en stor skål. 
Hæld de afkølede kartofler ved. 
 
3. Hæld fransk dressing, fransk sennep, salt og peber i en
lille skål. 
Pisk det og hæld det over salaten lige inden servering. 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.