 
 
   
Dessert. Arbejdstid: 15 min. Frysetid: 2-3 timer. Let at lave. Lav pris.  Fryse-egnet. (4 personer)  
 
 
# Ingredienser
5 dl piskefløde 
1-1½ spsk flormelis 
½ stang vanilje
eller 1 tsk vaniljesukker 
 
* Tilberedning
1. Pisk fløden stiv.
 
2. Flæk den halve
vaniljestang og skrab kornene ud. 
 
3. Smag flødeskummet
til med flormelis og vaniljekorn. 
Kom kun 1 spsk
flormelis i, hvis der bruges vaniljesukker. 
Rør godt. 
 
4. Hæld flødemassen
i en alu- eller plastform og stil den i fryseren i 2-3 timer. 
 
5. Dyp en spiseske i
varmt vand og skiv den frosne fløde. 
Anret iskuglerne i
afkølede portionsglas. 
 
Tips: Server frossen fløde til friske eller
henkogte frugter og til frugtdesserter. 
Tilsæt evt. jordbær-
eller hindbærmos, hakket chokolade eller hakkede hasselnødder. Holdbarhed i
fryser: 3 måneder. 
 
Se flere opskrifter
med Flødeis
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO
ooo -----------