
 
Med
frosne bær, en foodprocessor og en fryser kan du lave en forfriskende
hjemmelavet is på ingen tid. NØJ det' er for børn.
Arbejdstid:
15 min. Afkølingstid ca. 1 time. Isen kan fryses. 4 personer. 
 
#
Ingredienser til Vafler med yoghurt-is:
4
færdigkøbte isvafler 
Yoghurtis:
400
g frosne solbær og ribs 
100
g flormelis 
1
stor banan 
½
lime (saft) 
250
g yoghurt 10% 
Pynt:
4 skiver lime 
*
 
Sådan
laver du Vafler med yoghurt-is:
Sæt
skålen til en foodprocessor i fryseren 1 time før, isen skal laves. 
Mål
flormelis af og sæt det også i fryseren. 
Pil
bananen, skær den i små stykker og vend dem med limesaft. 
Læg
de frosne bær i den iskolde foodprocessor sammen med flormelis og kør til
ensartet konsistens. Tilsæt yoghurt og kør til cremet konsistens. 
Fyld
is og bananstykker i vaflerne og pynt hver vaffel med en skive lime. 
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD