 
 
   
Lav din egen fiskebouillon - En god fiskebouillon skal være
hjemmelavet! Denne er let at lave, smager af noget og kan bruges i mange lækre
retter
Portionen giver 1¾ liter 
 
# Ingredienser
1 hoved af en torsk eller laks samt rester, skind og ben,
eller blot rester, skind og ben 
1-2 løg, skåret i skiver 
1 gulerod, skåret i skiver 
1-2 stilke bladselleri, skåret i skiver 
citronsaft 
1 krydderurtebuket eller 2 laurbærblade 
 
* Tilberedning
1. Fiskehoved og rester skylles og lægges i en stor gryde. 
Dækkes med vand og bringes i kog. 
 
2. Fjern alt skum fra overfladen med en hulske og tilsæt de
øvrige ingredienser. 
Dæmp varmen, læg låg på og lad det hele simre i 30 min. 
 
3. Afkøles og hældes gennem en sigte. 
Opbevares i køleskab og anvendes i løbet af 2 døgn. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Suppe
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.