 
 
   
Dette er en meget enkel ret, hvor peberfrugternes farver
står i smuk kontrast til kødet og saucen. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 30 min.
Tilberedning: 25 min. 
 
# Ingredienser
15 g tørrede, kinesiske svampe (se kokkens tip)
450 g skinkekød 
2 spsk vegetabilsk olie 
1 løg, skivet 
1 rød peberfrugt, udkernet, skåret i tern 
1 grøn peberfrugt, udkernet, skåret i tern 
1 gul peberfrugt, udkernet, skåret i tern 
4 spsk østerssauce 
 
* Tilberedning
1. Læg svampene i en stor skål og dæk dem med kogende vand. 
Lad dem stå i 20 min. 
 
2. Kødet afpudses med en skarp kniv og skæres i tynde
strimler. 
 
3. Bring en stor gryde vand i kog. Tilsæt kødet og kog det i
5 min. 
 
4. Tag kødet op med en hulske og lad det dryppe helt af. 
 
5. Varm olien i en stor, forvarmet wok. Tilsæt kødet og
lynsteg i ca. 5 min. 
 
6. Tag svampene op af vandet. De afdryppes godt og hakkes
derefter groft. 
 
7. Kom svampe, løg og peberfrugt i wokken og lynsteg i 5 min.
 
8. Rør østerssaucen i og svits yderligere 2-3 min. Serveres
straks. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 459. Sukker 5 g. Proteiner 19 g. Fedt 39 g.
Kulhydrater 8 g. Mættede fedtsyrer 13 g.
 
 


 
Kokkens tip
Anvend svampe med synlige lameller, fx markchampignoner, i
stedet for kinesiske svampe, hvis disse ikke kan fås. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Svinekød
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.