 
 
 
 
Oeuf sur le plat er fransk og betyder et spejlæg stegt med
solsiden opad. Her bages rejer, avocado, ingefær og et æg på en tallerken –
superlækkert
Til 1 Person
 
# Ingredienser
smør til smøring 
salt og peber 
1 spsk rejer 
1 spsk avocado i tern 
½ tsk friskrevet ingefær
frisk koriander 
1 stort æg 
3 spsk fløde
 
* Tilberedning
Smør et portionsfad eller en dyb tallerken og drys med salt
og peber. 
Miks rejer, avocado, ingefær og halvdelen af korianderen. 
Fordel i fadet med et lille hul i midten. 
Slå forsigtigt ægget ud i hullet. 
Hæld fløden rundt i hviden. 
Bag ved 190 °C i 8-12 min til hviden er stiv, men blommen
stadig blød. 
Server med resten af korianderen ovenpå.
 
Se alle de bedste opskrifter med Æg
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.