 
 
   
Husk på, at den søde, cremede kokosmælk kan tage toppen af alle stærke retter. Her er alle de bedste opskrifter samlet – og alle med fotos
Forberedelsestid: 20 min. Tilberedningstid: 20 min.
Kuverter:4 
 
# Ingredienser
0,6 dl olie 
1 spsk mild karrypasta 
1 spsk gule sennepsfrø 
6 mellemstore tomater 
½ lille blomkålshoved 
50 g tørrede bønner 
1,2 dl grønsagsbouillon 
4 mellemstore hakkede tomater 
serveres med fladbrød 
 
* Tilberedning
1. Opvarm olien i en stor, tykbundet gryde ved jævn varme. 
Tilsæt karrypasta og sennepsfrø. Svits det under omrøring i
2 min. 
 
2. Flå og hak tomaterne i 3 cm stykker. Skær blomkålshovedet
i buketter. 
Tilsæt kartofler, blomkål, ærter og bouillon i gryden. 
Lad det småkage uden låg i 10-12 min. 
Rør jævnligt i det. Tilsæt tomaterne og kog det i yderligere
5-6 min. 
 
3. Server grønsagskarrygryden med fladbrød eller pak
gryderetten ind som fyld i brødet og server portionsanrettet.
 
Prøv sammen med:
Forret: Thaifiskefrikadeller
med bønner 
Dessert: Frugtsoufflé med
bær
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
 
 