Logo

Marengs, seje

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marengs, seje 

 
Bagværk Hjemmebag. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 30-40 min. Middelsvær at lave. Lav pris. Mængde: ca 30 stk.

 
# Ingredienser til Marengs, seje
3 æggehvider (ca )
150 g flormelis ()
*
Sådan laves Marengs, seje
1. Sæt ovnen på 130 °C.
Kom æggehvider og flormelis i en skål.
Sæt skålen over varmt vandbad og pisk æggehvider og flormelis ca 10 min., til marengsmassen tykner.
Den skal være så stiv, at den beholder faconen, når man »tegner« i den.

 
2. Sæt straks marengsdejen i små toppe med to teskeer på en smurt bageplade, eller på en plade beklædt med bagepapir.
Eller fyld dejen i en sprøjtepose med rillet tylle og sprøjt mønsterrillede marengs.

 
3. Bag marengsene på ovnens midterrille i 30-40 min., til de er tørre og let gyldne.

 
Tips: De damppiskede marengs er sprøde udvendig og seje indeni.
Marengsdejen kan tilsættes 2 spsk kakaopulver.
1 æggehvide vejer ca og fylder ca 1/3 dl, beregnet på mellemstore æg.

 

Se alle de bedste opskrifter med Marengs

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 7.767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her