Invester 20 minutter - resten ordner dit køleskab - Du får succes med denne opskrift - Det bliver så godt 
  Til 4 portioner. Tilberedning:
20 min. (plus tid til afkøling). 
 
 
  |   | # Ingredienser80 g letbitter
  overtrækschokolade
 2½ dl piskefløde
 5 spsk whiskylikør
  (fx Baileys)
 6 hasselnøddekugler
  (Ferrero Rocher)
 1½ dl piskefløde
  * Tilberedning
 1. 80 g letbitter overtrækschokolade hakkes
  fint.
 ¼ l piskefløde bringes i kog.
 Tag den af komfuret
  og lad chokoladen smelte i den varme fløde under omrøring.
 5 spsk whiskylikør
  tilsættes og det blandes grundigt med blenderen.
 Lad flødeblandingen
  stå koldt natten over.
  2. Den kolde flødeblanding piskes stiv med elpiskeren.
 6 hasselnøddekugler
  skæres i kvarte og vendes i fløden.
 Cremen fyldes i
  dessert- eller champagneglas.
 1½ dl piskefløde
  piskes halvstiv, fordeles på moussen og pyntes efter behag med yderligere hasselnøddekugler.
 Energi pr. portion: 6 g protein, 38 g fedt, 23 g kulh = 467 kcal
  (1955 kJ)  ✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab, Mad til 1 person
  eller Mad på 30 min.
 Få de bedste
  opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
  hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
   |