Logo

Mysliscones

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mysliscones

 
Søde og alligevel fyldt med gryn, frø og kerner, som mætter sultne maver hen på eftermiddagen. Spis dem, som de er, eller med lidt smør og marmelade. Bollerne er et kæmpe hit
12 stk. Arbejdstid: ca 20 min.

 
# Ingredienser
300 g hvedemel
150 g mysli, fx økologisk mysli

4 tsk bagepulver
2 spsk sukker

1 tsk fint salt
100 g smør

2 æg
1 dl mælk
1 æg til pensling
25 g hasselnøddeflager

 
* Tilberedning
1. Kom mel i en skål sammen med mysli, bagepulver, sukker og salt.
Smuldr smørret i, og tilsæt æggene.

 
2. Saml dejen med mælken, og ælt, til dejen er glat og smidig.
Den skal være lidt klistret.

 
3. Tænd ovnen på 225 °C.

 
4. Rul dejen ud på et køkkenbord i ca 3 cm's tykkelse.
Udstik dejen til scones med et glas (ca. 5 cm i diameter).

 
5. Læg sconesene på en bageplade med bagepapir.
Pensl med sammenpisket æg, og drys med hasselnøddeflager.

 
6. Bag i ca 12 min, til de er gyldne.
Afkøl på en bagerist.

 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.738 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her