 
 
   
Her får du forretter og tilbehør i flere spændende udgaver. Fx
Græske champignon, Krabbe i karry, Cocktail med oksekød og tun eller Lakse
panna cotta
Forberedelse: 30
min. Tilberedning: 25 min. 6 personer. 
 
# Ingredienser
100 g nye kartofler
4 fed hvidløg
2 porrer 
20 g smør 
½ liter kyllingefond
1¼ dl cremefraiche
38 % 
½ dl trøffelolie 
spåner af 1 sort
trøffel 
1 lille bundt purløg
salt og peber 
 
* Tilberedning
Skyl kartoflerne,
skræl dem, og skær dem i stykker. 
Stil dem til side i
en stor skål koldt vand. 
Pil hvidløget, og
skær det i tynde skiver. Skyl porrerne. 
Svits begge dele i
en smule smør i en tykbundet gryde. 
Tilsæt kyllingefond
og kartofler. 
Lad det koge, indtil
kartoflerne begynder at tabe faconen. 
 
Tilsæt cremefraiche,
og bring suppen i kog. 
Tag den af varmen,
smag til med salt og peber, og 
bland det i en
foodprocessor, indtil blandingen er glat. 
Lad det køle af 1
time. 
 
Tilsæt trøffelolie
lige før servering, og rør. 
Hæld suppen i
vodkaglas, og drys med trøffelspåner og 
finthakket purløg. 
 
Græske champignon
Lad 500 g små champignon, 10 små løg og 2 dl hvidvin simre i
olie.
Tilsæt saften af 1 citron, tomatpasta, timian, korianderfrø,
laurbærblade, persille, salt og peber.
 
Krabbe i karry
Rør 200 g grov krabbepaté, mayonnaise, 1 tsk karry, 
1 avocado og ristede sesamfrø sammen.
 
Cocktail med oksekød og tun
Bland oksekødet med kvark og valnøddeolie.
Hæld det i glas. Tilsæt tun blandet i en foodprocessor 
med frisk kvark og koriander.
 
Lakse panna cotta
Opvarm 100 g hakket laks, 2 dl fløde, saften af 1 citron, 
dild og mild stødt chili.
Tag det af varmen og tilsæt 2 blade blødgjort husblas.
Hæld det i glas og køl det af.
 
Se alle de bedste opskrifter med  Drinks  Snacks/sødt  Forretter  Tilbehør  Desserter
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------