Logo

Rosenkål med mandelsmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rosenkål med mandelsmør

 

Tilbehør behøver aldrig at blive kedeligt, når de som her omfatter en bred vifte af ideer og råvarer fra hele verden.

Kuverter: 6

 
# Ingredienser
750 g rosenkål
3 skiver bacon
125 g smør
1,2 dl knuste mandler
Sort peber efter smag

 
* Tilberedning
1. Skær rosenkålene rene og kasser misfarvede blade.
Kog eller damp dem i omkring 8 min, indtil de er møre. Afdryp dem godt.

 
2. Hak baconskiverne fint og kasser sværen.
Steg dem i en pande, indtil den er sprød og gyldenbrun.
Tag baconen af panden og stil den til side.

 
3. Tilsæt smørret i panden sammen med mandlerne.
Svits det under konstant omrøring, indtil smør og mandler er let brunede.
Tilsæt rosenkål og peber og bland ingredienserne godt.
Svits det, indtil rosenkålene er gennemvarme.
Læg dem på et serveringsfad og drys med ristet, hakket bacon.

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her