 
 
   
Et muldvarpeskud består i dessertverdenen af svesker, creme,
flødeskum og chokolade. Her er desserten en ovnbagt æggekage med flødeskum
4 Personer
 
# Ingredienser
200 g svesker uden sten 
2 citroner 
200 g sukker 
6 æg 
3 dl piskefløde 
1 stang vanilje
 
* Tilberedning
Kog sveskerne sagte i saften fra 2 citroner sammen med 
100 g sukker samt det gule af skallen af 1 citron. 
Når sveskerne er møre, sættes de til side. 
 
Tag en tærteform og fór den med husholdningsfilm, så den er
helt tæt! 
Pisk æggene med 2 dl piskefløde, marven fra en stang vanilje
og 100 g sukker. 
Fordel sveskerne i tærteformen, hæld æggemassen over og 
 
Bag det i ovnen ved 175 °C i 35-40 min, eller til æggemassen
er helt stivnet.
Tag sveske-desserten ud og lad den køle af. 
Server lagkagestykker af æggekagen med iskoldt flødeskum.
 
Se alle de bedste opskrifter med æggekage
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.