Logo

Svinekød på spid med orientalsk rub

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinekød på spid med orientalsk rub

 
Rub er en blanding af orientalske krydderier. Gnub krydderiblandingen godt ind i kødet, og lad det trække et døgns tid, inden det steges. Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret
4 personer. Arbejdstid: ca 20 min plus tid til marinering

 
# Ingredienser
Orientalsk rub:
1 tsk fennikelfrø
1 spsk spidskommen
1 spsk korianderfrø
1 tsk anisfrø

1 tsk flagesalt
1 tsk sorte peberkorn

 
500 g koteletter af svinekam uden spæk
lidt olie

 
* Tilberedning
1. Rist krydderierne på en tør pande, til de begynder at dufte.
Kom krydderierne i en morter og knus dem.

 
2. Skær kødet i tern, og gnub krydderiblandingen godt ind i kødet.
Kom kød og krydderiblanding i en frysepose.
Bind en knude på posen, og læg kødet i køleskabet allerhelst til næste dag.

 
3. Fordel kødet på spid, og steg over grill.

 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Drikke
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her