Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Al information
1
Fabelagtige desserter
En fabelagtig dessert giver et godt præg på ethvert måltid og Kogebog.dk's samling vil helt sikkert tilfredsstille enhver smag. Du vil forundres over udvalget
Fedtet i maden
At spise sundt vil bl.a. sige, at man holder fedtet i maden på et passende niveau. Det forebygger og mindsker risikoen for mange sygdomme.
Fedtstoffers rolle i madlavningen
Uden fedtstof ville vi være ilde stedt i køkkenet. Fedtet i smør, margarine og olie giver smag og konsistens til maden. Det hjælper også med til at overføre varme
Fem krydderier - Five spices
Den kinesiske krydderblanding "Fem krydderi" er en stærk blanding, med bl.a. stjerneanis som bør anvendes i små mængder - her er 2 opskrifter
Fiberrige levnedsmidler
Fibre findes ikke kun i groft brød. Fibre giver smag og struktur til både grønsager, bær og frugt. En voksen person bør spise 25- 30 g fibre pr. dag.
Filetering af fisk- bedst på Kogebog.dk 💘
Det er nemt at filetere sine egne fisk, når blot du ved hvordan, du skal blot bruge en god, skarp kniv. Her vises hvordan du selv fileterer fladfisk og rundfisk
Fillodej tips
Lær dig hemmelighederne omkring håndteringen af disse lækre dejark, som giver dig ubegrænsede muligheder for at lave flot bagværk.
Fisk fra sø og hav
Der findes i dag et stort udvalg af fisk fra både sø og hav. Denne guide skal hjælpe dig med at vælge de rette.
Five spice-krydderiblanding
Five spice er et klassisk krydderi i det kinesiske køkken. Som navnet indikerer, er det et mix af fem krydderier: stjerneanis, szechuan-peber, fennikel, kanel og nellike.
Fjerkræ - vigtigt at vide
Fjerkræ af mange slags er blevet meget populært, og der er en god grund til denne trend; kødet er lækkert og let at variere.
Flarn, nøddeflarn eller havreflarn
Ser de ikke lækre ud, disse kager? Det er en tynd, sprød og sød småkage - lige til at spise med fingrene! De smager saftsuseme godt
Fontina
Fontina er en komælksost, der først blev produceret i Italien. Over tid har produktionen af Fontina spredt sig over hele verden, inklusive USA, Danmark, og
Foodprocessor
En effektiv foodprocessor klarer det meste af findelingen i køkkenet. At rive, hakke, skive, strimle og blande går lynhurtigt!
Forbagning
Forbagningen sikrer, at dejbunden er sprød, selv om der er meget fugtighed i fyldet. Hvis man ikke forbager, kan man risikere, at dejbunden bliver klæg.
Friske krydderurter
Krydderurter bidrager med både smag og aroma. Maden bliver ekstra spændende og fuld af smag. Her får du en oversigt og brugbare forslag
Frysning
Før i tiden var henkogning og saltning den eneste måde, man kunne præservere madvarer på til senere brug. Men i vore dage er det fryseren
Frysning af gryderetter
Gryderetter kan holde sig i fryseren i op til tre måneder. Maden bør fryses ned, så snart den er kølet af. Skum eventuelt fedt af overfladen inden nedfrysningen
Frysning af kød
Al slags kød kan fryses, men kødet bliver hverken bedre eller mere mørt af et ophold i fryseren. Kødet skal være af god kvalitet. Her er gode tips
Fyld til fjerkræ med pølse og majsbrød
Her får du nem opskrift på fyld til fjerkræ, fx kalkun. Det er en rigtig god idé at stoppe hele fjerkræ med noget lækkert fyld når det skal steges i hel stand
1
1
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnekokke
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Airfryer
Bagemaskine
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Bryllup
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med
Airfryer
Alkoholtester
Børnekokke
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Skov
Som skrevet står: 2 spsk (vin)eddike eller hvidvin
Preben Pedersen
hvor meget eddike skal der tilsættes i opskriften til sild i gele
Jacob Munk Kruse
er mest fan af marmorgryde
Bjarne
Nogen der kan hjælpe med opskrift på rigtige Dönerbrød eller evt. et sted de kan købes, som dem på billedet?
Ved du alt om kogekunst? Prøv vores nye quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Prepper du? (forbereder dig på krise)
Ja, meget
Ja, lidt
Nej
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...