Logo

Æggehvideglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggehvideglasur

 

Grundopskrift. Arbejdstid: 2 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer. 


# Ingredienser til Glasur med æggehvide (icing)

150 g flormelis (ca. 3 dl)

1 æggehvide

 

Sådan laves Glasur med æggehvide:

1. Pisk æggehviden stiv.

 

2. Sigt flormelissen i og pisk glasuren sammen, til den er tyk og marengsagtig.

 

3. Sprøjt den på gennem en pose med spids tylle.

Denne glasur egner sig kun til sprøjtning af kager og desserter, fx kransekage.

 

Se de bedste opskrifter med Glasur
 
se mere om Glasur og Icing.
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.138 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?







Effektiv reklame - klik her