Logo

Hakkebøf med løg og peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hakkebøf med løg og peberfrugt

 

En dejlig nem hverdagsret, der mætter godt på trods af det lave kalorieindhold.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Hakkebøf med løg og peberfrugt:

250 g hakket oksekød 5-8%

2+2 tsk olie

2 løg (fintsnittede)

2 peberfrugter (fintsnittede)

2 tsk vineddike

persille

salt og peber

Tilbehør:

300 g kogte kartofler

*

 
Sådan laver du Hakkebøf med løg og peberfrugt:
Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til to bøffer.
Brun dem på en pande med olie ca. 1 min. på hver side.
Skru ned for varmen og steg dem færdige ca. 6 min. i alt.
Tag bøfferne af panden og hold dem varme.
 
Steg løg og peberfrugt gyldne og møre på panden.
Vend vineddiken i og krydr med salt og peber.
Fordel det over bøfferne og drys med hakket persille.
Server med kogte kartofler.


Se mere lækkert tilbehør her

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.815 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her