Logo

Medisterpølse med kålsalat og sennepscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Medisterpølse med kålsalat og sennepscreme

 

Køb en god medisterpølse og giv den med- og modspil med en lækker kålsalat og en kold sennepscreme.

Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 16 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.


# Ingredienser til Medisterpølse med kålsalat og sennepscreme:

250 g medisterpølse

15 g smør eller 1 spsk olie

 

Salat:

250 g rødkål, hvidkål, spidskål eller broccoli

1-2 æbler

30 g nødder

1½ spsk olie

1½ spsk æbleeddike

1 tsk sukker

salt og peber

 

Sennepscreme:

1 dl syrnet fløde eller græsk yoghurt

1 spsk grov sennep

1 tsk dijonsennep

1 tsk honning

1-2 spsk fintklippet purløg

salt og peber

 

Tilbehør: rugbrød eller kogte kartofler

*

 

Sådan laver du Medisterpølse med kålsalat og sennepscreme:

Brun pølsen 1 min. på hver side på en pande med smør eller olie.

Skru ned til lav varme og steg den i ca. 7 min. på hver side.

Snit kål og æbler fint og hak nødderne groft.

Pisk olie sammen med æbleeddike og smag til med sukker, salt og peber.

Vend kål, æbler og nødder i dressingen.

Rør ingredienserne til sennepscremen sammen og smag til med salt og peber.

Skær pølsen i passende stykker og anret med kålsalat og sennepscreme.

Server retten med kogte kartofler eller rugbrød.

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 8.758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her