Logo

Pasta med kødboller og tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pasta med kødboller og tomatsauce


Her er den klassiske pasta ret piftet op med balsamico og har fået ekstra fyld af frisk squash - selv Lady og Vagabonden er begejstrede...

 

Her er den klassiske pasta ret piftet op med balsamico og har fået ekstra fyld af frisk squash - selv Lady og Vagabonden er begejstrede...

4 personer. Er I kun to Pasta med kødboller og tomatsauce, så halver opskriften. Arbejdstid: 40 min. Stege-/kogetid: 30 min.

 

# Ingredienser til Pasta med kødboller og tomatsauce:

2 løg

2 spsk olie

2-3 fed hvidløg

3-4 kviste timian, oregano og merian

1 kg tomater (eller 2 dåser flåede hele tomater)

1 drys rørsukker

groft salt og friskkværnet peber

2 tsk balsamico (eller rødvinseddike)

1 gul squash

 

Kødboller:

75 g parmesanost

500 g hakket oksekød maks. 12% fedt

salt og peber

 

Endvidere:

500 g bånd pasta

frisk basilikum

*

 

Sådan laver du Pasta med kødboller og tomatsauce

Pil og hak løgene, og steg dem klare i olie.

Tilsæt knust hvidløg sammen med skyllede blade af timian, oregano eller merian (eller en blanding af disse).

Skyl tomaterne, skær dem i mindre stykker, og vend dem sammen med løgene.

Krydr med salt, sukker og peber, og kog det hele mørt i ca. 15 min.

Blend evt. saucen.

Smag til med balsamico.

 

Skær squash i små terninger, rør dem i saucen, og kog igennem.

Ælt kødet sammen med revet ost, salt og peber, og form det til ca. 30 små kødboller.

Læg dem forsigtigt i den rygende varme tomatsauce.

Læg låg på gryden, og lad kødbollerne blive gennemvarme ved meget svag varme.

Kog pastaen efter pakken s anvisninger.

Server den friskkogte pasta med den varme tomatsauce med kødboller, og drys med basilikumblade.

 

Her finder du flere opskrifter på dejlige pastaretter. Gå på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.

Giv opskriften din vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hakkebøffer med pebersauceDen cremede sauce til hakkebøfferne er hurtig at lave, når du steger bøfferne med mosede...
• Okseruller med senneps- og kaperssauceHer er en variation til ugens hakkede oksekød. Saucen går godt til både kartofler, pasta...
• Hakkebøf med bløde løg, spejlæg og stegte rodfrugterFantastisk opskrift på hakkebøf med søde, bløde løg, kartofler og spejlæg. En god gammel...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?



Afstemning
Hvad spiser du til frokost?


Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?


Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?


Fortæl dine venner om os