Logo

Hindbær i portvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hindbær i portvin 

 
Dessert. Arbejdstid: 15 min. Trækketid: 1 time. Let at lave. Mellem pris.  4 personer.   

 
# Ingredienser til Hindbær i portvin:
400-500 g friske hindbær
et par spsk sukker
1 dl sød portvin
Endvidere:
4 store makroner
10-12 mandler
*
Sådan laves Hindbær i portvin:
1. Gå hindbærrene efter, men skyl dem kun, hvis det er nødvendigt.
Lad skyllede bær dryppe godt af i en sigte.

 
2. Læg bærrene lagvis med sukkeret og hæld portvin over.
Dæk skålen til og lad bærrene trække svalt en time.

 
3. Anbring en makron i bunden af hvert portionsglas (skål).
Dryp med portvinslage og fordel forsigtigt hindbærrene herover.
Hæld resterende lage ved.

 
4. Skold og smut mandlerne.
Høvl dem og rist dem gyldne på en tør pande.
Fordel dem over hindbærrene og server straks, eventuelt med blødrørt vaniljeis til.
Se Flødeis

 
Hindbærtrifli
Læg et lag god kagecreme over de dryppede makroner, dæk med hindbærrene og slut med flødeskum drysset med de ristede mandler.

 
Se flere opskrifter med Hindbær

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.216 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her