Logo

Æg med kaviar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æg med kaviar

 
Æg i »små« portioner. Æggeretter kan også laves portionsvis i ovnfaste forme eller kokotter. På billedet ses også Æg med spinat - lækre portions-retter

 
# Ingredienser:
Beregn pr. person:
2 spsk kaviar
2 spsk finthakket løg
2 spsk finthakket persille
1 spsk citronsaft
½ spsk olie
1 æg

 
* Tilberedning:
Bland kaviar, løg, persille, citronsaft og olie og
fordel det i en krans i en ovnfast portionsform.
Slå ægget ud i midten og sæt formen i ovnen 10-15 min ved 200 °C.

 

Se alle de bedste opskrifter med Æg.

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her