Logo

Burgunderspinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burgunderspinat

 
Forbløffende effektfuld! Hel spinat tilberedes som sædvanligt, men den koges i rødvin, hvilket gør den yderst raffineret
Til 2 portioner. 💖 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min

 
# Ingredienser
375 g frisk spinat
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
25 g smør
2 dl kraftig rødvin
salt og peber

 
 * Tilberedning
1. 375 g frisk spinat gøres i stand, skylles og hakkes groft.
2 skalotteløg hakkes fint.
1 fed hvidløg presses.

 
2. Løg og hvidløg steges glasagtige i en gryde i 25 g smør ved svag varme i 3-4 minutter.
2 dl rødvin hældes ved, og det hele koges ind, til det er blevet sirupsagtigt.

 
3. Spinaten hældes i gryden og den koges 2-3 minutter under låg, mens der røres af og til.
Smag til med salt og peber.

 
Energi pr. portion: 4 g protein, 11 g fedt, 2 g kulhydrater = 143 kcal (597 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her