Logo

Figner med gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Figner med gedeost

 
Tre ingredienser, elegant kombineret med et par hurtige håndbevægelser - så rørende enkel kan fin kogekunst være - Du får succes med denne opskrift
Til 2 personer 💖 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 15 min.
 
# Ingredienser
4 friske figner
lidt peber.
75 g fransk gedeosterulle (fx Soignon)
Friskbagt brød passer til.
 
* Tilberedning
1. 4 friske figner skylles og duppes forsigtigt tørre.
I spidsen skæres et kryds halvt igennem hver figen, og de trykkes let fra hinanden.
De krydres med lidt peber.
75 g fransk gedeosterulle smuldres groft og trykkes ned i fignerne.

 
2. Fignerne sættes på en smurt bageplade og gratineres i den forvarmede ovn ved 220 °C (varmluft 200 °C) i 8-10 minutter.
Før serveringen krydres med friskmalet peber.
Friskbagt brød passer til.

 
Energi pr. portion: 5 g protein, 12 g fedt, 16 g kulhydrater = 200 kcal (843 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.977 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her