
 
Præcist afstemt og
særdeles delikat: En mild mascarpone, en aromatisk gorgonzola og en pikant
parmesanost svøber sig omkring spaghettien - en succes opskrift 
Til 2 personer 💖 Er
du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min.
 
# Ingredienser
200 g spaghetti
½ bundt persille
75 g mascarpone
100 g gorgonzola
salt og peber
30 g reven
parmesanost
 
* Tilberedning
1. 200 g spaghetti koges efter brugsanvisningen
i letsaltet vand. 
 
2. I mellemtiden hakkes ½ bundt persille groft.
75 g mascarpone smeltes
på en slip let-pande ved middel varme. 
100 g gorgonzola smuldres
og tilsættes mascarponen. 
 
3. Vandet hældes fra spaghettien, men gem lidt
af kogevandet. 
Kom spaghettien på
panden. 
Der krydres med salt
og peber. og efter behov blandes 2-3 spsk af kogevandet i. 
30 g reven
parmesanost og persillen vendes også i. 
Serveres straks. 
 
Energi pr. portion:
29 g protein, 41 g fedt, 70 g kulhydrater = 768 kcal (3218 kJ) 
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.