 
 
   
Her får
mørbradstykkerne, en salt og lidt røget smag fordi de brunes i baconfedt. Her
er en virkelig lækker ret med mørbrad, det er altid godt!
Tid: 30 min, heraf
10-12 min i ovnen. 4 pers. 
 
# Ingredienser
500 g svinemørbrad 
1 pk. bacon 
1 dl hvidvin 
1 ds. aspargesstykker
( 300 g) 
2 små eller 1 stor zucchini 
1 spsk smør eller
margarine 
½ tsk salt 
¼ tsk peber 
2 dl fløde 
(1 spsk Maizena) 
2-3 dl reven ost
 
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i  2 cm tykke skiver. Tryk dem ud med hånden. 
Sno en baconskive om
hver.
 
2. Opvarm en
stegepande. Læg medaljonerne på og brun dem. 
 
3. Hæld hvidvinen
ved kødet. Lad det efterstege 5-10 min 
 
4. Lad aspargesene
løbe af. 
Skyl zucchinien og del
den på langs. 
Skær hver del i
trekantede stykker. 
 
5. Smelt fedtstoffet
i en gryde. 
Tilsæt asparges og
zucchini. Lad det stege et par min.
Tilsæt salt, peber
og fløde. 
Lad grønsagssaucen
simre  5 min 
 
6. Hvis saucen ser
tynd ud kan du evt. piske lidt Maizena i.
 
7. Hæld grønsagssaucen
i et let smurt ovnfast fad. 
Læg medaljonerne i.
Riv ost over.
 
8. Stil fadet i
ovnen og gratiner ved 225 °C i 10-12 min.
 
9. Server med
råstegte kartoffelbåde og en salat.
 
Tips: I stedet for mørbrad kan du bruge skinkekød i
tynde skiver. 
Sno bacon om og
tilbered som ovenfor. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------