Logo

Persilleskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Persilleskinke 

 
Ved at udnytte konserves kan du tilberede denne ret hurtigt og let. Der bliver meget mad og det er en herlig middag, som kan tilberedes et par dage i forvejen.
Tid: 20 min + nogle timer for geleen at stivne. 4 pers.

 
# Ingredienser
1 ds. skinke (500 g)
5 blade husblas
5 dl bouillon (vand + terning)
1 bdt. persille

 
* Fremgangsmåde
1. Åbn skinkedåsen. Skrab geleen af.

 
2. Læg husblassen i en skål.
Hæld rigeligt med koldt vand på.
Lad husblassen ligge i vandet 5-10 min

 
3. Bland bouillonterning og vand i en gryde til en god, kraftig bouillon.
Varm den op. Tag gryden af varmen.

 
4. Tag husblassen op af vandet. Kram den godt.
Læg bladene i den varme bouillon og lad det køle af.

 
5. Skær skinken i tern. Skyl, tør og hak persillen fint.
Bland skinke og persille i en form.

 
6. Lad geleen blive godt kold og tyktflydende i konsistensen.
Hæld den over skinke/persille-blandingen.

 
7. Rør forsigtigt rundt, så alt blandes godt.
Lad formen stå koldt til geleen er stivnet.

 
8. Server persilleskinken med kogte kartofler, tomatbåde, salat og en sauce af cremefraiche.

 
Tips: Retten kan ikke fryses, men den holder sig i køleskabet 4-5 dage.

 

Se alle de bedste opskrifter med Svinekød

Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør

Se alle de bedste opskrifter med Brød

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her