Logo

Pikant svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pikant svinemørbrad 


Den hurtigste og nemmeste måde at servere svinemørbrad på: pocheret og med æblepeberrod - Du får succes med denne opskrift - Det bliver så godt 

Til 2 personer 💖 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 30 min.

 
# Ingredienser
100 g gulerødder
100 g knoldselleri
3½ dl grønsagsbouillon
2 svinemørbrad (a 175 g)
1-2 spsk friskreven peberrod
150 g æblemos med æblestykker i
1 spsk snittet purløg
1 tsk citronsaft
salt og peber
¾ dl piskefløde
2 forårsløg
lys saucejævner
 
* Tilberedning
1. 100 g gulerødder og 100 g knoldselleri gøres i stand og skæres i små terninger.
3½ dl grønsagsbouillon bringes i kog, og grønsagerne kommes i.
2 svinemørbrad (a 175 g) kommes i bouillonen, der bringes i kog igen.
Mørbraderne pocheres ved middel varme i 10 minutter.

 
2. 1-2 spsk friskreven peberrod blandes med 150 g æblemos med æblestykker i.
1 spsk snittet purløg og 1 tsk citronsaft blandes.
Der krydres med salt og peber.

 
3. Mørbraderne tages op af bouillonen.
Halvdelen af væsken hældes fra.
¾ dl piskefløde kommes i resten af den og bringes i kog.
2 forårsløg skæres i skiver og tilsættes, og saucen jævnes med lys saucejævner.
Kødet serveres i skiver og serveres med æble-peberroden og saucen til.

 
Energi pr. portion: 42 g protein, 16 g fedt, 26 g kulhydrater = 413 kcal (1735 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her