Logo

Provence sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Provence sauce 

 
Når du køber den bedste bøf, fortjener den også den bedste sauce. Her er et bud på en fantastisk sauce med hvidvin, smør og grønsager, der vil klæde din bøf

 
# Ingredienser
100 g blandede grønsager (dybfrost)
1 spsk krydderurtesmør
salt og friskkværnet peber
1 tsk provencekrydderi
2 cl hvidvin
4 spsk cremefraiche
½ fed hvidløg
2 spsk friske hakkede krydderurter

 
* Tilberedning
Smelt smørret på en pande og svits de frosne grønsager i det varme fedtstof.
Krydr med salt, peber og provencekrydderi.
Tilsæt hvidvin og lad saucen koge op.
Rør cremefraiche i.
Lad saucen simre under låg 5-10 min. og smag til med knust hvidløg.
Fordel saucen over fx en nakkekotelet og drys med hakkede krydderurter.

 

Se de bedste opskrifter med Mad til 1

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller Børnekokke.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her