
Chilikrydret
pølse, som fx chorizo, er dejlig at bruge i varme retter. Her er en enkel og
god hverdagsret med frisk chorizopølse. Den kan også spises kold, fx til
frokost næste dag. 
Arbejdstid:
30 min. Stegetid: ca. 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så
halver portionen. 
 
# Ingredienser til Råstegte kartofler med chorizopølse:
500
g kogefaste kartofler (i terninger) 
1
spsk olie 
2
rødløg (skiver) 
100-200
g frisk chorizopølse (i tykke skiver) 
salt
Tilbehør:
hakket persille brød 
*
 
Sådan
laver du Råstegte kartofler med chorizopølse:
Steg
kartoffelterningerne på en pande med olie ved middelvarme under omrøring i ca.
10 min. 
Tilsæt
løg og steg videre i 5 min. 
Tilsæt
derefter pølseskiver og steg i 5-10 min., til kartoflerne er møre, og alt er
gennemvarmt. 
Smag
til med salt og drys med persille. 
Server
med godt brød 
 
Se
gode brød og boller her

 
Kilde: Hjemmets bedste MAD