 
 
 
 
Kan serveres som både hovedret med stegte æbler og løg, lun
æblemos og smeltet smør, eller med sirup og som efterret med sukker og kanel
eller tyttebær.
 
# Ingredienser
1 kg udbenet svinekam 
salt 
2 l svineblod (fra slagteren) 
2 spsk, finthakket løg 
hvid peber 
1 stor knsp stødte nelliker 
1 tsk melis 
1 spsk merian 
 
* Tilberedning
Kødet koges i saltvand 1¼ time og skæres derefter i små
firkanter. 
Kød, blod og krydderier kommes i en skål og røres godt
sammen. 
Kommes i rene, skoldede henkogningsglas og steriliseres i 1
time ved 150°C. 
 
Se alle
de bedste opskrifter med syltetøj, marmelade
og gelé
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.