Logo

Tortellini med nødde-flødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tortellini med nødde-flødesauce

 
Tortellini med cremet nøddesauce med valnødder. Let og lækker pastaret. Så klik ind og lad dig inspirere af vores mange opskrifter på lækker pasta.
4 personer. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca 10 min.

 
# Ingredienser
400 g tortellini
2 spsk smør
35 g valnøddekerner
2 stilke bladselleri
3 dl piskefløde (eller fløde 9 %)
1 spsk merian eller oregano
salt og peber
1 bdt basilikum

 
* Tilberedning
1. Kog tortellinierne i vand tilsat salt (se kogetid på emballagen).
Lad dem dryppe godt af.
Smelt imens smørret.

 
2. Kom de finthakkede nødder i sammen med den fintsnittede bladselleri og fløden.
Lad det koge sammen nogle minutter.

 
3. Vend de godt afdryppede tortellini i flødesaucen og vend merian og halvdelen af basilikumbladene i.
Smag til og server med et drys frisk basilikum.


Tortellini med nødde-flødesauce 

INFO:
Tortellini er ringformet pasta oprindeligt fra den italienske region Emilia. De beskrives undertiden også som "navleformet", deraf deres alternative navn "maveknap", og har en stærk lighed med en stor wonton.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her